معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی

1- مشخصات فردی

نام و نام خانوادگی: الهام اسدپور

 

 

 

 

 

تاریخ تولد: 1/7/1358          محل تولد: مشهد                 درجه علمی: استادیار                   محل خدمت: موسسه آموزش عالی بهاران- گرگان

مدرک و رشته تحصیلی: دکتری مهندسی صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی – كارشناسي ارشد آموزش زبان انگليسي

پست الکترونیک:  e.asadpour@baharan.ac.ir و Assadpour1170@gmail.com               تارنما:  http://baharan.ac.ir/Context/51

شناسه Scopus: 23097344000           اندیس اچ (h-index): 8      تارنمای Scopus: https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=23097344000
اندیس اچ در Google Scholar: 9                                  تارنمای Google Scholar: https://scholar.google.com/citations?user=hI4LsOIAAAAJ&hl=en                                                                 

 

 

2- سوابق تحصیلی

 

کارشناسی: علوم و صنایع غذایی – دانشگاه فردوسی مشهد  – سال 1376  تا 1380 (با رتبه­ی 1265 منطقه یک آزمون سراسری).

کارشناسی ارشد: علوم و صنایع غذایی – دانشگاه شيراز و دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان – سال 1385 تا 1388 (با رتبه­ی26 آزمون سراسری)

 آموزش زبان انگليسي – دانشگاه صنعتي كوئينزلند (استراليا) – سال 1383 تا 1384 (با گريد الف).

عنوان پایان نامه: ارزيابي ويژگي هاي عملكردي آرد حاصل از برخي حبوبات بومي ايران.

دکتری: تکنولوژی مواد غذایی – دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان – از سال 1391 تا 1395 (رتبه 1 گرایش تکنولوژی آزمون دکتری تخصصی).

عنوان پایان نامه: نانوریزپوشانی اسید فولیک با استفاده از نانوامولسیون دوگانه و پوشش دهی چند لایه با بیوپلیمرها  و بررسی پایداری و رهایش آن.

 

 

3- زمینه فعالیت های تحقیقاتی

 

 

 

 

1- بررسی ویژگی­های عملکردی ترکیبات غذایی و پروتئین­ها.

2- نانوانکپسوله کردن و خشک­کردن پاششی انواع فرآورده­های غذایی.

3- نانوتکنولوژی در صنایع غذایی.

4- استخراج تركيبات غذايي از گياهان و غذاداروها و کاربرد آنها در فرمولاسیون­های غذایی.

 

 

4- دروس تدریس شده

 

 

 

 

1- روش­های نوین آزمایشگاهی، فرآیند حرارتی، تکنولوژی غلات و فراورده­های آن، اصول و روش­های نگهداری مواد غذایی، تکنولوژی فرآورده­های گوشتی، تکنولوژی فرآورده­های سنتی، بهداشت و ایمنی کارخانه های مواد غذایی

2- زبان عمومی و زبان تخصصی

 

 

5- سوابق شغلی و اجرایی

 

 

 

 

1- مدیر تحصیلات تکمیلی موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی بهاران (1395).

2- عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی بهاران از سال 1388 تاکنون.

3- عضو کمیته­ی انضباطی دانشگاه  علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان از سال 1393تا 1395.

4- عضو هیات داوران نشریه پژوهش­های علوم و صنایع غذایی ایران از سال1394 تاکنون.

5- عضو هیات موسس گروه پژوهشی (غیردولتی) فناوری مواد غذایی پیشرو (1392).

6- دبیر جشنواره غذاهای سنتی موسسه آموزش عالی بهاران (1391).

7- مدرس دانشگاه آزاد اسلامی گرگان از سال 1387 تا 1390.

8- مدرس دانشگاه پيام نور واحد گرگان (1387).

9- عضو هيات مديره شركت غذا صنعت پژوه از سال 1386 تا کنون.

10- دستیار طرح های پژوهشی در دانشگاه کوئینزلند استرالیا از سال 1382 تا 1384.

 

6- افتخارات علمی

 

 

 

1- کسب عنوان دانشجوی نمونه سال 1395 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در مقطع دکتری (1395).

2- رتبه اول در آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی در گرایش تکنولوژی مواد غذایی (1391).

3- کسب نمره 0/7 در آزمون بین المللی زبان انگلیسی IELTS (1383).

4- رتبه 1265 آزمون سراسری سال ۱۳۷۶ در رشته علوم تجربی – منطقه یک (1376).

 

 

7- شرکت در کارگاه ها و دوره های آموزشی

 

 

 

 

1- استانداردهای مصرف انرژی و محصولات بهینه. اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان گلستان- گرگان (1388).

2- روشهای نوین استخراج ترکیبات موثره از گیاهان دارویی. دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان (1387).

3-  آشنايي با بانك هاي اطلاعاتي و پايگاه هاي اينترنتي در صنايع غذايي- كارگاه آموزشي مديران كنترل كيفيت اداره استاندارد گلستان- گرگان (1388).

4- روش تحقیق و نرم افزار مدیریت رفرنسها (EndNote) - دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان وکسب گواهینامه رسمی (1389).

5- روش های نوین آزمایشگاهی در صنايع غذايي- كارگاه آموزشي مديران كنترل كيفيت اداره استاندارد گلستان- گرگان (1389).

6- شرکت در دوره آموزشی تدوین استاندارد در موسسه استاندارد تهران و کسب گواهینامه رسمی (1389).

7- آشنایی با سامانه مدیریت ایمنی محصولات غذایی (ایزو 22000)- كارگاه آموزشي مديران كنترل كيفيت اداره استاندارد گلستان- گرگان (1389).

8- مدیریت و ممیزی انرژی در صنايع غذايي- كارگاه آموزشي مديران كنترل كيفيت اداره استاندارد گلستان- گرگان (1389).

 

 

 

8- مقالات منتشرشده در مجلات علمي-پژوهشي بين المللي

 

 

 

 

  1. Assadpour, E., Jafari, S.M., and Maghsoudlou, Y., (2017). “Evaluation of Folic Acid Release from Spray Dried Powder Particles of Pectin-Whey Protein Nano-capsules”, International Journal of Biological Macromolecules, 95: 238-247.
  2. Assadpour, E., and Jafari, S.M., (2017). “Spray Drying of Folic Acid within Nano-Emulsions; Optimization by Taguchi Approach”, Drying Technology, In Press http://dx.doi.org/10.1080/07373937.2016.1242016
  3. Faridi Esfanjani, A., Jafari, S. M., and Assadpour, E. (2017). “Preparation of a multiple emulsion based on pectin-whey protein complex for encapsulation of saffron extract nanodroplets”, Food Chemistry, 221: 1962-1969.
  4. Shahi, z., Assadpour, E., and Jafari, S. M., (2016). “Main chemical compounds and pharmacological activities of stigmas and tepals of 'red gold'; saffron”, Trends in Food Science and Technology, 58: 69-78.
  5. Assadpour,E., Maghsoudlou, Y., Jafari, S.M., Ghorbani, M. and Aalami, M. (2016). “Evaluation of Folic Acid Nano-encapsulation by Double Emulsions”, Food and Bioprocess Technology, 9(12): 2024-2032.
  6. Assadpour, E., Maghsoudlou, Y., Jafari, S.M., Ghorbani, M., and Aalami, M., (2016). “Optimization of folic acid nano-emulsification and encapsulation by maltodextrin-whey protein double emulsions” International Journal of Biological Macromolecules 86: 197-207.
  7. Mohammadi, A., Jafari, S.M., Assadpour, E. and Faridi, A., (2016). “Nano-encapsulation of olive leaf phenolic compounds through WPC–pectin complexes and evaluating their release rate” International Journal of Biological Macromolecules 82: 816-822.
  8. Akhavan, S., Jafari, S. M., Assadpoor, E. and Dehnad, D. (2016). “Microencapsulation optimization of natural anthocyanins with maltodextrin, gum Arabic and gelatin” International Journal of Biological Macromolecules 85: 379-385.
  9. Akhavan, S., Jafari, S. M., Assadpoor, E. and Ghorbani, M. (2016). “Storage stability of encapsulated barberry’s anthocyanin and its application in jelly formulation” Journal of Food Engineering 181: 59-66.
  10. Faridi, A., Jafari, S.M., Assadpoor, E., and Mohammadi, A. (2015). “Nano-encapsulation of saffron extract through double-layered multiple emulsions of pectin and whey protein concentrate” Journal of Food Engineering 165: 149-155.
  11. Taghvaei, M., Jafari, S. M., Assadpoor, E., Nowruzies, S. and Alishah, O. (2014). “Optimization of microwave-assisted extraction of cottonseed oil and evaluation of its oxidative stability and physicochemical properties” Food Chemistry 160: 90-97.
  12. Akhavan, S., Jafari, S.M., Ghorbani, M. and Assadpoor, E. (2014). “Spray Drying Microencapsulation of Anthocyanins by Natural Biopolymers” Drying Technology 32(5): 509-518.
  13. Jafari, S.M., Beheshti, P., and Assadpoor, E. (2013). “Emulsification properties of a novel hydrocolloid (Angum gum) for d-limonene droplets compared with Arabic gum” International Journal of Biological Macromolecules 61(10): 182-188.
  14. Jafari, S.M., Beheshti, P., and Assadpoor, E. (2012). “Rheological behavior and stability of d-limonene emulsions made by a novel hydrocolloid (Angum gum) compared with Arabic gum” Journal of Food Engineering 109(1): 1-8.
  15. Jafari, S.M., Assadpoor, E., He, Y., and Bhandari B. (2008). “Encapsulation efficiency of food flavours and oils during spray drying” Drying Technology 26(7): 816-835.
  16. Jafari, S.M., Assadpoor, E., He, Y., and Bhandari B. (2008). “Re-coalescence of emulsion droplets during high-energy emulsification” Food Hydrocolloids 22: 119-1202.
  17. Jafari, S.M., Assadpoor, E., He, Y., and Bhandari B. (2008). “Nano-particle encapsulation of fish oil by spray drying” Food Research International 41(2): 172-183.

 

 

 

9- مقالات منتشرشده در مجلات علمي-پژوهشي داخلی

 

 

 

 

1- اسدپور، ا.، جعفري، س.م.، صادقي ماهونك، ع.ر. وقرباني، م. (1389). "بررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف" نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران 6(3): 192-184.

2- اسدپور، ا.، جعفري، س.م.، صادقي ماهونك، ع.ر. و قرباني، م. (1390). "بررسی ظرفیت امولسیون کنندگی و کف کنندگی و تاثیر اسیدیته و قدرت یونی بر این ویژگی ها در آرد حاصل از حبوبات مختلف" نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران 7(1): 91-80.

3- اسدپور، ا.، و ناطقی، ه. (1390). "فناوری شناساگرهای رادیویی در بسته بندی مواد غذایی، چالش ها و راهکارها" مجله علوم و فنون بسته بندی 2(4): 107-99.

4- فریدی اسفنجانی، ا.،  جعفری، س.م.، اسدپور، ا. و میرزایی، ح. (1395). "مدلسازی رهایش ترکیبات موثره­ی نانوریزپوشانی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب"  نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران 12(2): 317-308.

5- اسدپور، ا.، مقصودلو، ی.، جعفري، س.م.، قرباني، م. و اعلمی، م. (1395). " بهینه­سازی نانوریزپوشانی اسید فولیک در سامانه­های نانوامولسیون دوگانه به­کمک روش تاگوچی" علوم و صنایع غذایی ایران  پذیرفته شده.

 

 

10- مقالات ارایه شده در کنفرانس های علمی بین المللی و داخلی

 

 

 

  1. Jafari, SM; Assadpoor, E. 2008. GMP and HACCP for Saffron Processing Plants in Iran. 4th International Conference on Food Factory for the Future. Laval, France.
  2. Jafari, SM; Assadpoor, E. 2008. Encapsulating biopolymers and high energy emulsification techniques. 9th International Hydrocolloids Conference. Singapore.
  3. Jafari, SM; Assadpoor, E. 2008. Microfluidization of emulsions for encapsulation purposes. 9th International Hydrocolloids Conference. Singapore.
  4. Akhavan, S., Jafari, S.M., Ghorbani, M., and Assadpour, E. 2013. Microencapsulation of Anthocyanins by Spray Drying; A Review. 1st International e-Conference on Novel Food Processing. Iran.
  5. Faridi, A., Jafari, S.M., Mirzaei, H.A., and Assadpour, E. 2013. Nano-encapsulation of food hydrophobic ingredients using o/w nanoemulsion. 1st International e-Conference on Novel Food Processing. Iran.
  6. اسدپور، ا. و جعفري، س.م. 1386. توليد پودر روغن سويا به روش مايكروانكپسولاسيون با خشك كن پاششي (سخنراني). دومين كنفرانس علمي-كاربردي روغن و دانه هاي روغني ايران. تهران.
  7. اسدپور، ا. و جعفري، س.م. 1386. استفاده از فن آوري مايكروانكپسولاسيون جهت توليد پودر روغن ماهي و بهبود تغذيه اي محصولات غذايي (سخنراني). هفدهمين كنگره ملي صنايع غذايي ايران. اروميه.
  8. جعفري، س.م. و اسدپور، ا. 1387. روشهاي نوين استخراج تركيبات موثره از گياهان دارويي  (سخنراني). اولين كنفرانس ملي فرآوري گياهان دارويي. گرگان.
  9. اسدپور، ا. و جعفري، س.م. 1387. Surface composition analysis of nano-particle encapsulated powders (سخنرانی).  هجدهمين كنگره ملي علوم و صنايع غذايي ایران. مشهد.
  10. جعفري، س.م. و اسدپور، ا. 1389. بهبود کیفیت نان با درنظرگرفتن شاخص های کیفی گندم، آرد، خمیر و نان و ارایه راهکارهای مناسب (سخنرانی). همایش ملی کیفیت آرد و نان. تهران.
  11. اسدپور، ا. و جعفري، س.م. 1390. راهنمای مدیریت انرژی در کارخانه های صنایع غذایی (سخنرانی). اولین همایش ملی مدیران صنایع غذایی. مرکز همایش های صدا و سیما، تهران.
  12. فریدی، ا.، جعفري، س.م.، میرزایی، ح.ا. و اسدپور، ا. 1392. بررسی رهایش ترکیبات موثر غذایی ریزپوشانی­شده (پوستر). دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. قوچان.

 

 

 

11- کتاب های تالیف و ترجمه شده

 

 

 

1- جعفری، س.م.، پورمحمدی، ک. و اسدپور، ا. 1391. راهنمای جامع کنترل کیفیت گندم، آرد و نان (تالیف). انتشارات مرکز پژوهشهای غلات تهران (340 صفحه)، شابک 4-7574-04-964-978.

2- جعفری، س.م، اشراقی، ا. و اسدپور، ا. 1392. کارخانه های محصولات غذایی سنتی ایران (تالیف). انتشارات دانشگاه علوم كشاورزي و منايع طبيعي گرگان (295 صفحه)، شابک 7-47-8926-964-978.

3- جعفری، س.م.، اسدپور، ا.، رجبی، ح.، صارم­نژاد، ف.، عرب مفرد، س. و مقصودلو، ع.1391. دانشنامه صنایع غذایی (تالیف). انتشارات غذا صنعت پژوه گرگان (1100 صفحه)، شابک 5-8116-04-964-978.

4- جعفری، س.م.، اسدپور، ا.، قانعی، ط. و حسنوند، ا. 1395. فرآیندهای حرارتی در صنایع غذایی (تالیف). (در دست تهیه).

5- جعفری، س.م.، اسدپور، ا.، و اشراقی، ا. 1395. فناوری محصولات­غذایی سنتی ایران (جلد2) (تالیف). (دردست تهیه).

 

 

12- راهنمایی و مشاوره پایان نامه های دانشجویی

 

 

 

 

  1. فریدی، ا. و اسدپور، ا. (استاد مشاور). کارشناسی ارشد. 1392. نانوانکپسوله­کردن عصاره­ی زعفران به کمک امولسیون دوگانه و دیواره های چندلایه و ارزیابی سینتیک رهایش ترکیبات ریزپوشانی­شده. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
  2. اخوان مهدوی، س. و اسدپور، ا. (استاد مشاور). کارشناسی ارشد. 1392. ریزپوشانی عصاره آنتوسیانینی میوه زرشک و استفاده از آن در فرمولاسیون ژله. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
  3.    جابری، م. و اسدپور، ا. (استاد مشاور). کارشناسی ارشد.1393. نانوریزپوشانی عصاره فنلی میوه عناب در سامانه کازئین و ارزیابی پایداری و رهایش آن. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
  4. قاسمی، س. و اسدپور، ا. (استاد مشاور). کارشناسی ارشد. 1394. نانوریزپوشانی روغن پوست پرتقال در کمپلکس کنسانتره پروتئین آب پنیر-پکتین و مدلسازی رهایش آن. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
  5. سلیمانی، س. و اسدپور، ا. (استاد راهنمای مشترک). کارشناسی ارشد. 1394. بررسی خصوصیات و بهینه­سازی تولید نوشیدنی فراسودمند شیر کنجد تخمیر شده با دانه کفیر. موسسه آموزش عالی غیر­دولتی- غیر انتفاعی بهاران.
  6. فرهودی، ف. و اسدپور، ا. (استاد راهنمای مشترک). کارشناسی ارشد. 1394. بررسی خصوصیات و بهینه­سازی تولید نوشیدنی فراسودمند شیربادام- شیر سویا تخمیر شده با دانه کفیر. موسسه آموزش عالی غیردولتی- غیر انتفاعی بهاران.
  7. دباغ، ح. و اسدپور، ا. (استاد مشاور). کارشناسی ارشد. 1395. نانوریزپوشانی د- لیمونن توسط هیدروژل حاصل از آلژینات­ سدیم و مدل­ سازی سینتیک رهایش آن. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

 

 

13- طرح هاي پژوهشي و تدوین استاندارد

 

 

 

 

  1. اسدپور، ا. (همکار اصلی). 1389. شناسایی و مستندسازی مشخصات فنی و کاربردی انواع دستگاه ها و تجهیزات اندازه گیری کیفیت گندم، آرد و نان (طرح ملي به شماره 2736-14/51). شرکت بازرگانی دولتی ایران.
  2. اسدپور، ا. 1389. طرح تدوین استاندارد ملی (دبیر تدوین) غلات صبحانه ای، ویژگی ها و روش آزمون (استاندارد شماره 13577). سازمان ملی استاندارد ایران.
  3. اسدپور، ا. 1389. طرح تدوین استاندارد ملی (دبیر تدوین) قره قروت، ویژگی ها و روش آزمون (استاندارد شماره 13299). سازمان ملی استاندارد ایران.
  4. اسدپور، ا. (همکار اصلی). 1390. بهینه­سازی و مدل­سازی استخراج و میکروانکپسوله کردن ترکیبات موثره زعفران (طرح ملي به شماره 90000994). صندوق حمایت از پژوهشگران کشور.
  5. اسدپور، ا. (همکار). 1390. استخراج روغن و گوسیپول پنبه دانه به کمک امواج مایکروویو و مقایسه آن با استخراج به روش سنتی (طرح مشترک به شماره 3683/4). موسسه تحقیقات پنبه ایران.
  6. اسدپور، ا. (همکار).  1390. بررسی چاه های آب شرب شهرستان علی آباد از لحاظ وجود باکتریهای آهن و سولفورزا به منظور ارایه راهکارهای افزایش کیفیت آب و رفع مشکلات انسداد (طرح ملي). شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گلستان.
  7. اسدپور، ا. (همکار اصلی). 1391. بررسي امكان بوجاري قبل از ذخيره­سازي در سيلو جهت كاهش ضايعات و افزايش مدت ماندگاري (طرح ملي به شماره 60/گ/1). سازمان غله و خدمات بازرگانی منطقه دو.
  8. اسدپور، ا. (همکار اصلی). 1391. بررسي امكان استفاده از گاز ازون، co2 و ازت جهت افزايش مدت ماندگاري گندم در سيلوهاي ذخيره‌سازي (طرح ملي به شماره 60/گ/2). سازمان غله و خدمات بازرگانی منطقه دو.
  9. اسدپور، ا. (همکار). 1391. ارائه راهبردها، سیاست‌های عملیاتی و برنامه‌های اجرائی به منظور ارتقاء شاخص‌های صنایع غذايي (طرح ملي به شماره 1093-11/68/180). مرکز مطالعات و پژوهش های بنیادی. صندوق توسعه ملی ریاست جمهوری.
  10. اسدپور، ا. (همکار اصلی).  1392. بررسی و مقایسه انواع الگوهای جیره­های غذایی میان وعده با ماندگاری بالا برای استفاده در شرایط مختلف عملیاتی و مأموریت های نظامی (زمینی، هوایی، دریایی و ویژه) (طرح سفارشی به شماره 91202090). مرکز تحقیقات لجستیک دانشگاه امام حسین (ع).
  11. اسدپور، ا. (همکار).  1392. تاثیر نوع ورق فلزی و شرایط انبارداری بر خوردگی قوطی و بررسی تغییرات کیفی رب گوجه فرنگی درطی دوره نگهداری (طرح مشترک). شرکت صنایع غذایی کامنوش.
  12. اسدپور، ا. 1393(همکار). تاثیر میزان بریکس، نمک و نیترات در رب گوجه فرنگی بر میزان خوردگی قوطی در طی دوره نگهداری (طرح مشترک). شرکت ایران قوطی.
  13. اسدپور، ا. (همکار اصلی). 1393. بررسی و آسیب شناسی وضعیت کارخانجات نان صنعتی (طرح ملي). شرکت بازرگانی دولتی ایران- مرکز پژوهش های غلات.
  14. اسدپور، ا. 1392. طرح تدوین استاندارد ملی (دبیر تدوین) شنبلیله خشک، ویژگی ها و روش آزمون (استاندارد شماره 16067). سازمان ملی استاندارد ایران.
  15. اسدپور، ا. 1392. طرح تدوین استاندارد ملی (دبیر تدوین) اسفناج خشک، ویژگی ها و روش آزمون (استاندارد شماره 16068). سازمان ملی استاندارد ایران.
  16. اسدپور، ا. 1393. طرح تدوین استاندارد ملی (عضو کمیسیون تدوین) بلغور گندم، ویژگی ها و روش آزمون (استاندارد نهایی). سازمان ملی استاندارد ایران.
  17. اسدپور، ا. 1393. طرح تدوین استاندارد ملی (عضو کمیسیون تدوین) بلغور جو، ویژگی ها و روش آزمون (استاندارد نهایی). سازمان ملی استاندارد ایران.
  18. اسدپور، ا. (همکار اصلی).  1393. میکروانکپسولاسیون رنگ طبیعی آنتوسیانینی و استفاده از آن به عنوان جایگزین رنگ سنتزی در فرمولاسیون ژله (طرح ملي به شماره 123583-10315). اداره کل استاندارد استان گلستان.
  19. اسدپور، ا. (همکار اصلی). 1394. آسیب­شناسی بهره برداری از ظرفیت سیلوهای موجود و راهبردهای افزایش بهره وری آنها (طرح ملي به شماره 20137/2). شرکت بازرگانی دولتی ایران- مرکز پژوهش های غلات.
  20. اسدپور، ا. (همکار اصلی). 1394. بهینه­سازی تولید افشانه زعفران (طرح سفارشی). شرکت زعفران بهرامن، مشهد.