اطلاعیه بخش فارغ التحصیلان

19 مهر 1399

به اطلاع می رساند، با توجه به دستور العمل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر انتقال کلیه دانشجویان و فارغ التحصیل به موسسه آموزش عالی گلستان، تا اطلاع ثانوی کلیه خدمات در بخش فارغ التحصیلان از جمله تاییدیه تحصیلی و صدور مدرک انجام نمی شود. خواهشمند است از مراجعه حضوری خودداری نمایید و در صورت هرگونه سوال با شماره تماس 01732436171 داخلی 119 (آقای مهندس قاسمی) تماس حاصل نمایید.

5 مهر 1399

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، جهت انجام انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 99 از روز دوشنبه مورخ 1399/07/14به موسسه آموزش عالی گلستان مراجعه نمایند.

اطلاعیه آموزشی

22 شهریور 1399

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، زمان انتخاب واحد در اسرع وقت اطلاع رسانی می شود.

22 شهریور 1399

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، در صورت انتقال احتمالی به موسسه آموزش عالی گلستان، اطلاع رسانی از طریق سایت موسسه انجام خواهد شد. خواهشمند است از مراجعه حصوری به موسسه آموزش عالی گلستان خودداری نمایید.

اطلاعيه

20 مرداد 1399

به اطلاع كليه دانشجويان و مراجعين محترم مي رساند،با توجه به همه گيري بيماري كرونا و بمنظور به حداقل رساندن تماس بين افراد خواهشمند است تا اطلاع ثانوي جهت انجام خدمات آموزشي و مالي و فارغ التحصيلي به موسسه مراجعه نفرماييد. درخواست ها و مشكلات خود را از طريق شماره تلفن و ايميل هاي ذيل مطرح و پيگيري فرماييد. از صبوري و آرامش شما در گذر اين بحران كمال تشكر و سپاس را داريم.

m.maghsoudlou@baharan.ac.ir

مالی mali@baharan.ac.ir
فارغ النحصیلان

ghasemi@baharan.ac.ir

اطلاعیه پرداخت شهریه

4 مرداد 1399

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، جهت پرداخت شهریه پس از ورود به پروفایل خود در سایت موسسه، از قسمت مالی مبلغ بدهی خود را مشاهده و سپس از طریق لینک درگاه بانک ملی که در همان بخش مالی دانشجو قابل رویت می باشد  نسبت به پرداخت الکترونیکی شهریه اقدام نمایند.

4 مرداد 1399

به اطلاع اساتید و دانشجویان گرامی میرساند، موسسه تا اطلاع ثانوی تعطیل می باشد. شایان ذکر است، از طریق ایمیل های ذیل می توانید با بخش های مختلف در ارتباط باشید:

m.maghsoudlou@baharan.ac.ir

مالی mali@baharan.ac.ir
فارغ النحصیلان

ghasemi@baharan.ac.ir

اطلاعیه بخش فارغ التحصیلان

29 تیر 1399

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، کلیه امور مربوط به فارغ التحصیلان در روز های یکشنبه و سه شنبه انجام میشود.

اطلاعیه امتحانات

17 تیر 1399

به اطلاع دانشجویان گرامی می­ رساند جهت تعیین تکلیف شهریه  برای شرکت در امتحانات ، حداکثر تا تاریخ 99/04/31 اقدام نمایید. شایان ذکر است، پس از مهلت مقرر، حضور در امتحانات میسر نخواهد بود.

اطلاعیه امتحانات

31 خرداد 1399

به اطلاع اساتید و دانشجویان گرامی می رساند، برنامه امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 را می توانید از طریق پروفایل خود مشاهده نمایید. ضمنا همراه داشتن ماسک و دستکش در زمان مراجعه به موسسه و همچنین در بازه امتحانات اجباریست.

12345678910...