7 خرداد 1399

به اطلاع دانشجویان گرامی میرساند، با توجه به مشکلات اقتصادی ایجاد شده ناشی از شیوع ویروس کرونا و عدم ایجاد فشار مالی مضاعف جهت پرداخت شهریه بصورت یکجا، خواهشمند است نسبت به پرداخت شهریه طی چند مرحله تا پیش از زمان برگزاری امتحانات اقدام فرمایید. شایان ذکر است در صورت نیاز به مراجعه حضوری جهت انجام امور شهریه، روز های دوشنبه و چهارشنبه به آموزش موسسه مراجعه فرمایید.

اطلاعیه امتحانات

7 خرداد 1399

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، امتحانات پایان ترم نیمسال دوم در دهه دوم  مرداد ماه آغاز و تا پایان مرداد ادامه دارد. شایان ذکر است دانشجویان می توانند برنامه امتحانی خود را از ابتدای تیر ماه از طریق پروفایل خود مشاهده نمایند.

برنامه حضور مدیران محترم گروه

24 اردیبهشت 1399

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند جهت مشاهده ساعات حضور مدیران محترم گروه جهت پاسخگویی به متن کامل رجوع کنید.

اطلاعیه پژوهشی

20 اردیبهشت 1399

به اطلاع اساتید و دانشجویان محترم می رساند، دانشگاه گلستان در راستای ایفای نقش علمی و اجتماعی خود در شرایط وقوع ویروس کرونا، در نظر دارد منابع الکترونیکی کتابخانه مرکری و مرکز اسناد دانشگاه (کتاب، مقاله، پایان نامه) از بیش از 200 پایگاه معتبر علمی جهان همچون نبچر، ساینس دایرکت، اسپرینگر، آکسفورد، وایلی و پایگاه دهای مگیران و سیویلیکا را بصورت رایگان در اختیار پژوهشگران استان قرار دهد. پژوهشگران می توانند درخواست خود را به آدرس الکترونیکی Unilib@gu.ac.ir ارسال نمایند.

30 فروردین 1399

دانشجویان گرامی که درس انقلاب اسلامی را با استاد محترم آقای ایزد دارند لطفا شماره خود را حداکثر تا روز سه شنبه دوم اردیبهشت ماه به ایشان اعلام بفرمایند تا برنامه کاری وکلاس مجازی برای آنها برنامه ریزی شود.

شماره تماس;

30 فروردین 1399

به اطلاع اساتید و دانشجویان گرامی می رساند،  جهت انجام امور اداری و آموزشی بصورت غیرحضوری  از ساعت 7:30 لغایت 14 تماس حاصل نمایید.

شماره تماس موسسه: 01732436171- 01732436172

داخلی 118

فارغ التحصیلان

داخلی 119

مالی

داخلی 104

30 فروردین 1399

دانشجویان گرامی که درس انقلاب اسلامی2 را با استاد محترم دکتر عبدالهی فر دارند لطفا شماره خود را حداکثر تا روز دوشنبه اول اردیبهشت ماه ازطریق واتساپ به ایشان اعلام بفرمایند تا برنامه کاری وکلاس مجازی برای آنها برنامه ریزی شود.
شماره تماس و واتساپ:

اطلاعيه گروه صنايع غذايي

17 فروردین 1399

دانشجویان محترمی که درس کنترل کیفیت مواد غذایی در مقطع کارشناسی را در ترم جاری با جناب آقاي دكتر احساني دارند، جهت تشکیل کلاس و دریافت مطالب درسی به کانال
@pnugol_ehsani
در پیام رسان تلگرام مراجعه نمایند.

اطلاعيه

اطلاعیه
به اطلاع دانشجویانی که در نیمسال دوم 99_98 با آقای دکتر نوری نیا کلاس دارند' به منظور دریافت منابع و فایل های آموزشی با جیمیل ایشان در ارتباط باشند.

nourinia@gmail.com

آموزش موسسه

اطلاعيه آموزشي

17 فروردین 1399

ضمن عرض تبریک سال ۱۳۹۹ و آرزوی سلامتی، به استحضار می رساند به دلیل شرایط ویژه حال حاضر   کلاس های حضوری طبق دستورالعمل های اعلام شده، تشکیل نمی شود.  لذا استدعا می شود اساتید محترم جهت ارائه مطالب درسی اقدام بفرمایند. شایان ذکر است کلاس های واحد های عملی دروس پس از ابلاغ ستاد ملی مبارزه با کرونا بصورت حضوری تشکیل خواهد شد.

12345678910...