زمان ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 97

21 شهریور 1397

به اطلاع پذیرفته شدگان جدبد الورود آزمون سراسری سال 97 موسسه می رساند، زمان ثبت نام از تاریخ 24 لغایت 27 شهریور ماه می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام :
- اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
- ریزنمرات آخرین مقطع تحصیلی
- اصل یا گواهی مدرک آخرین مقطع تحصیلی همراه با کپی آن
- شش قطعه عکس پشت نویسی شده (برای مشمولان نظام وظیفه ۱۲ قطعه)
- کپی کارت پایان خدمت
- پرینت قبولی

تمدید مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد

18 شهریور 1397

به اطلاع می رساند، زمان ثبت نام دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ورودی جدید سال 97 تا پایان روز پنج شنبه مورخ 97/06/22 تمدید گردید.

برگزاری جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد

14 شهریور 1397

جلسه دفاع ازپایان نامه سرکار خانم؛ نسترن نوروزی کارشناسی ارشد رشته مهندسی منابع طبیعی محیط زیست با عنوان:­«ارزیابی زیستگاه دراج در پناهگاه حیات وحش میانکاله » در تاریخ 18/06/97 ساعت 9 در محل موسسه آموزش عالی بهاران برگزار­می­گردد.

جناب آقای دکتر حسین وارسته- استادراهنما، مهندس علی شهبازی-  استاد مشاور، جناب آقای دکتر حمیدرضا کامیاب - استاد داور، جناب آقای مهندس سید سهیل امیری نماینده تحصیلات تکمیلی

برگزاری جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد

14 شهریور 1397

جلسه دفاع ازپایان نامه سرکار خانم؛ آمنه قمی اویلی کارشناسی ارشد رشته مهندسی منابع طبیعی محیط زیستبا عنوان:­«ارزیابی زیستگاه آگامای قفقازی در پارک ملی گلستان» در تاریخ 18/06/97 ساعت 10در محل موسسه آموزش عالی بهاران برگزار­می­گردد.

جناب آقای دکتر حسین وارسته- استادراهنما، مهندس علی شهبازی-  استاد مشاور، جناب آقای دکتر حمیدرضا کامیاب - استاد داور، جناب آقای مهندس بیژن آقاپور نماینده تحصیلات تکمیلی

قابل توجه دانشجویان جدید کارشناسی ارشد سال تحصیلی 98-97

13 شهریور 1397

ضمن عرض تبریک به اطلاع پذیرفته شدگان جدبد مقطع کارشناسی ارشد سال 97 موسسه می رساند، زمان ثبت نام از تاریخ چهاردهم تا هجدهم شهریورماه می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام :
- اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
- ریزنمرات آخرین مقطع تحصیلی
- اصل یا گواهی مدرک آخرین مقطع تحصیلی همراه با کپی آن
- شش قطعه عکس پشت نویسی شده (برای مشمولان نظام وظیفه ۱۲ قطعه)
- کپی کارت پایان خدمت
- پرینت قبولی

18 مرداد 1397

رشته های مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته موسسه در متن کامل قابل مشاهده می باشد.

اطلاعیه مهم

15 مرداد 1397

مهلت انتخاب رشته  از روز پنج شنبه 15  مرداد ماه  1397  تا پایان روز دوشنبه 23 مرداد ماه 1397 می باشد

آدرس جدید موسسه

15 مرداد 1397

میدان بسیج - خیابان افسران- نرسیده به افسران دوم

تلفن:32436171 017,  32436172

اطلاعيه

6 مرداد 1397

*اطلاعیه*
بدين‌وسيله‌ به ‌اطلاع‌ آن دسته از داوطلبان متقاضي شركت در پذيرش دوره هاي كارداني نظام جديد دانشگاه فني و حرفه‌اي و مؤسسات آموزش عالي غيردولتي- غيرانتفاعي سال 1397 كه در زمان مقرر (از تاريخ 97/03/06 لغايت 97/03/20) در آزمون مزبور ثبت‌نام نموده‌اند مي‌رساند كه اطلاعات ثبت‌نامي داوطلبان از روز دوشنبه مورخ 97/05/08 لغايت روز جمعه مورخ 97/05/12 درسایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار خواهد گرفت؛ لذا كليه متقاضيان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما نسبت به مشاهده و كنترل اطلاعات ثبت‌نامي خود اقدام و در صورت تمايل نسبت به ويرايش اطلاعات اقدام نمايند.
************************

ضمناً به منظور مساعدت و همراهي با داوطلباني كه در مهلت مقرر موفق به ثبت‌نام نگرديده‌اند، ترتيبي اتخاذ گرديده كه در بازه زماني فوق (97/05/08 لغايت 97/05/12)، اين دسته از متقاضيان نيز بتوانند نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايند. جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه نمایید.

28 تیر 1397

به اطلاع دانشجویان و اساتید گرامی می رساند، به دلیل جابجایی آموزش به مدت یک هفته  از تاریخ 30 تیر ماه لغایت 5 مرداد ماه  قادر به ارائه خدمات اداری نمی باشد.

12345678910...