اطلاعیه ترم تابستان

11 تیر 1398

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، حداکثر تا تاریخ 20 تیر ماه جهت انتخاب واحد ترم تابستان به واحد آموزش مراجعه نمایند.همچنین شروع کلاس ها از تاریخ 22 تیر ماه می باشد.

4 خرداد 1398

به اطلاع اساتید و دانشجویان می رساند، کلیه کلاس های نوبت صبح در روز چهارشنبه مورخ 1398/03/08 ساعت 9 صبح تشکیل می گردد.

اطلاعیه امتحانات

30 اردیبهشت 1398

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، با توجه به اینکه لازمه شرکت در امتحانات همراه داشتن کارت ورود به جلسه است، مهلت تهیه کارت ورود به جلسه مهمور به مهر آموزش، از روز چهارشنبه مورخ 1398/03/01 تا روز دوشنبه مورخ 1398/03/13 می باشد.شایان ذکر است در زمان امتحانات آموزش هیچ گونه مسئولیتی را جهت تایید کارت ورود به جلسه عهده دار نمی شود.

28 اردیبهشت 1398

به اطلاع دانشجویانی که درس آزمایشگاه گیاهشناسی 2 را با سرکار خانم دکتر گران اخذ نموده اند می رساند، امتحان پایان ترم در روز شنبه مورخ 11/03/1398 ساعت 8 صبح در آزمایشگاه شماره 2 برگزار می گردد.

8 اردیبهشت 1398

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، به مناسبت فرارسیدن هفته گرامیداشت مقام معلم و حلول ماه پر برکت رمضان در صورت تسویه حساب مبلغ بدهی تا روز یکشنبه مورخ 1398/02/15 از مزایای 7% تخفیف شهریه بهره مند خواهید شد.

اطلاعیه آموزشی

21 فروردین 1398

به اطلاع اساتید و دانشجویان گرامی می رساند، زمان شروع کلاس ها از تاریخ 1398/01/17در نوبت عصر از ساعت 13:15 می باشد.

اطلاعیه در خصوص برگزاری جشن دانش آموختگی

12 اسفند 1397

به اطلاع کلیه دانشجویان ترم آخر می رساند، جهت ثبت نام جشن دانش آموختگی حداکثر تا مورخ 22 اسفند ماه به مدیریت فرهنگی جناب آقای مهندس امیری  مراجعه فرمایند.

اطلاعیه تحصیلات تکمیلی

13 بهمن 1397

احتراما به  اطلاع دانشجویان محترم کارشناسی ارشد می رساند؛ آخرین مهلت دفاع از پایان نامه در نیم سال جاری 30/11/97 می باشد. لذا لازم است حداکثر تا تاریخ 23/11/97 جهت تسویه حساب مالی و انجام امورات اداری و داوری پایان نامه مراجعه نمایند.

ثبت‌نام و پذيرش بدون آزمون تکمیل ظرفیت بهمن ماه در دوره هاي كارداني سال 97

25 دی 1397

به اطلاع كليه داوطلبان علاقه‌مندبه تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي کاردانی فنی و حرفه ای (اعم از داوطلباني كه در پذيرش دوره‌هاي مذكور ثبت‌نام نموده و يا ثبت‌نام ننموده‌اند) مي‌رساند جهت ثبت نام از تاريخ 97/11/14 لغايت 97/11/18 به مؤسسه مراجعه نمايند.

رشته های موسسه: صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت مواد غذایی- نرم افزار کامپیوتر- امور زراعی و باغی گرایش تکنولوژی گیاهپزشکی

مدارك مورد نياز:

1- اصل‌‌ مدرك ‌‌ديپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جديد يا گواهي‌ ‌موقت‌ ‌پايان ‌‌تحصيلات‌ متوسطه‌ نظام‌جديد در يكي‌ از شاخه‌هاي‌ كاردانش‌ يا فني‌ و حرفه‌اي مبني‌ برگذراندن كليه واحدهاي درسي‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، كارورزي و كارآموزي حداكثر تا پايان‌ شهريورماه سال‌ 1397.

2- اصل‌ مدرك‌ ديپلم‌ يا گواهي‌ موقت‌ پايان‌ تحصيلات‌ نظام‌قديم ‌(هنرستان) مبني‌ برگذراندن‌ كليه‌ دروس‌ چهارساله.

3- اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ كپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌

4- اصل كارت ملي و دو برگ تصوير پشت و روي آن.

4- شش قطعه‌ عكس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ درسال‌جاري‌.

5- مدرك وضعيت نظام وظيفه (براي برادران).

6- ارائه رسيد درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي (درخواست تاييديه تحصيلي از دفاتر پيشخوان دولت مي‌بايست اقدام شود).

متن کامل

ثبت نام رشته‌هاي تحصيلي پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي تکمیل ظرفیت بهمن ماه کاردانی به کارشناسی سال 1397

25 دی 1397

بدين‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان علاقه‌مند به تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي پذيرش با سوابق تحصيلي (معدل كل دوره كارداني) در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1397 (اعم از داوطلباني كه در آزمون مذكور ثبت‌نام نموده و يا ثبت‌نام ننموده‌اند) مي‌رساند كه براي ثبت‌نام  با به همراه داشتن مدارك مندرج در اين اطلاعيه، از تاريخ 97/11/24  لغايت 97/11/30 به مؤسسه  مراجعه نمايند.

رشته های موسسه در مقطع کارشناسی ناپیوسته: مهندسی منابع طبیعی-محیط زیست،  مهندسی کشاورزی- گیاهپزشکی، علمی و کاربردی بازیافت، تولید و بهره برداری از گیاهان دارویی و معطر، مهندسی تولیدات گیاهی، مهندسی علوم و صنایع غذایی، مدیریت تلفیقی آفات

مدارك مورد نياز:

1- اصل شناسنامه و يك برگ تصوير از تمام صفحات آن.

2- اصل كارت ملي و دو برگ تصوير پشت و روي آن.

3- شش قطعه عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده درسال جاري.

4- مدرك‌ ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه (براي برادران).

5- اصل حكم مرخصي سالانه براي كارمندان دولت يا موافقت رسمي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع.

6- اصل يا گواهي مدرك كارداني (فوق ديپلم).

7- اصل ‌حكم ‌استخدامي و يا گواهي كارمندان رسمي و يا پيماني وزارتخانه‌ها‌، سازمان‌ها و ارگان‌هاي دولتي.

8- تأييديه تسويه حساب با صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري.

12345678910...