21 آبان 1397

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، کلاس های جناب آقای دکتر نوری نیا در روز سه شنبه مورخ 97/08/22 تشکیل نمی گردد.

متن کامل

ثبت‌نام و پذيرش رشته هاي تحصيلي پذيرش صرفاً براساس سوابق تحصيلي (معدل كل دوره كارداني) سال 97

15 آبان 1397

بدين‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان علاقه‌مند به تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي پذيرش با سوابق تحصيلي (معدل كل دوره كارداني) در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1397 (اعم از داوطلباني كه در آزمون مذكور ثبت‌نام نموده و يا ثبت‌نام ننموده‌اند) مي‌رساند كه براي ثبت‌نام  با به همراه داشتن مدارك مندرج در اين اطلاعيه، از تاريخ 97/08/15  لغايت 97/08/27 به مؤسسه  مراجعه نمايند.

رشته های موسسه در مقطع کارشناسی ناپیوسته: علمی کاربردی مهندسی کامپیوتر- نرم افزار، مهندسی منابع طبیعی-محیط زیست،  مهندسی کشاورزی- گیاهپزشکی، علمی و کاربردی بازیافت، تولید و بهره برداری از گیاهان دارویی و معطر، مهندسی تولیدات گیاهی، مهندسی علوم و صنایع غذایی، مدیریت تلفیقی آفات

مدارك مورد نياز:

1- اصل شناسنامه و يك برگ تصوير از تمام صفحات آن.

2- اصل كارت ملي و دو برگ تصوير پشت و روي آن.

3- شش قطعه عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده درسال جاري.

4- مدرك‌ ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه (براي برادران).

5- اصل حكم مرخصي سالانه براي كارمندان دولت يا موافقت رسمي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع.

6- اصل يا گواهي مدرك كارداني (فوق ديپلم).

7- اصل ‌حكم ‌استخدامي و يا گواهي كارمندان رسمي و يا پيماني وزارتخانه‌ها‌، سازمان‌ها و ارگان‌هاي دولتي.

8- تأييديه تسويه حساب با صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري.

تمديد ثبت‌نام و پذيرش بدون آزمون در دوره هاي كارداني سال 97

15 آبان 1397

به اطلاع كليه داوطلبان علاقه‌مندبه تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي کاردانی فنی و حرفه ای (اعم از داوطلباني كه در پذيرش دوره‌هاي مذكور ثبت‌نام نموده و يا ثبت‌نام ننموده‌اند) مي‌رساند جهت ثبت نام از تاريخ 97/08/15 لغايت 97/08/27 به مؤسسه مراجعه نمايند.

رشته های موسسه: صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت مواد غذایی- نرم افزار کامپیوتر- امور زراعی و باغی گرایش تکنولوژی گیاهپزشکی

مدارك مورد نياز:

1- اصل‌‌ مدرك ‌‌ديپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جديد يا گواهي‌ ‌موقت‌ ‌پايان ‌‌تحصيلات‌ متوسطه‌ نظام‌جديد در يكي‌ از شاخه‌هاي‌ كاردانش‌ يا فني‌ و حرفه‌اي مبني‌ برگذراندن كليه واحدهاي درسي‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، كارورزي و كارآموزي حداكثر تا پايان‌ شهريورماه سال‌ 1397.

2- اصل‌ مدرك‌ ديپلم‌ يا گواهي‌ موقت‌ پايان‌ تحصيلات‌ نظام‌قديم ‌(هنرستان) مبني‌ برگذراندن‌ كليه‌ دروس‌ چهارساله.

3- اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ كپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌

4- اصل كارت ملي و دو برگ تصوير پشت و روي آن.

4- شش قطعه‌ عكس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ درسال‌جاري‌.

5- مدرك وضعيت نظام وظيفه (براي برادران).

6- ارائه رسيد درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي (درخواست تاييديه تحصيلي از دفاتر پيشخوان دولت مي‌بايست اقدام شود).

قابل توجه دانشجویان گرامی

24 مهر 1397

به منظور تقویت روحیه معنوی دانشجویان در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی و طبق مصوبه ستاد ملی اربعین دانشگاهیان پرداخت وام کمک هزینه سفر برای پیاده روی اربعین صورت می پذیرد. لذا دانشجویان متقاضی وام جهت ثبت نام به پورتال دانشجویی صندوق رفاه مراجعه نمایند.

ثبت نام رشته‌هاي تحصيلي پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي آزمون سراسري سال 1397

10 مهر 1397

بدين‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان علاقمند به تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته موسسه آموزش عالی بهاران (اعم از داوطلباني كه در آزمون سراسري سال 1397 ثبت‌نام نموده و يا ننموده‌اند)مي‌رساند جهت ثبت نام ، با به همراه داشتن مدارك ذيل از تاريخ 97/07/10 لغايت 97/07/30 به مؤسسه آموزش عالي بهاران مراجعه نمايند.

مقطع کارشناسی پیوسته:علوم و مهندسي صنايع غذايي (كشاورزي)،علوم و مهندسي محيط زيست، گياه پزشكي،حسابداری،علوم و مهندسي باغباني، مهندسي توليد و ژنتيك گياهي

مقطع کاردانی ناپیوسته:تکنولوژی محیط زیست،تکنولوژی گیاهپزشکی- امور زراعی و باغی،تکنولوژی مواد غذایی

- ریزنمرات دیپلم و پیش دانشگاهی
- اصل یا گواهی مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی
- شش قطعه عکس پشت نویسی شده (برای مشمولان نظام وظیفه ۱۲ قطعه) بهمراه  یک عدد عکس اسکن شده

زمان ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 97

21 شهریور 1397

به اطلاع پذیرفته شدگان جدبد الورود آزمون سراسری سال 97 موسسه می رساند، زمان ثبت نام از تاریخ 24 لغایت 27 شهریور ماه می باشد.

- ریزنمرات آخرین مقطع تحصیلی
- اصل یا گواهی مدرک آخرین مقطع تحصیلی همراه با کپی آن
- شش قطعه عکس پشت نویسی شده (برای مشمولان نظام وظیفه ۱۲ قطعه)
- پرینت قبولی

تمدید مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد

18 شهریور 1397

به اطلاع می رساند، زمان ثبت نام دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ورودی جدید سال 97 تا پایان روز پنج شنبه مورخ 97/06/22 تمدید گردید.

قابل توجه دانشجویان جدید کارشناسی ارشد سال تحصیلی 98-97

13 شهریور 1397

ضمن عرض تبریک به اطلاع پذیرفته شدگان جدبد مقطع کارشناسی ارشد سال 97 موسسه می رساند، زمان ثبت نام از تاریخ چهاردهم تا هجدهم شهریورماه می باشد.

- ریزنمرات آخرین مقطع تحصیلی
- اصل یا گواهی مدرک آخرین مقطع تحصیلی همراه با کپی آن
- شش قطعه عکس پشت نویسی شده (برای مشمولان نظام وظیفه ۱۲ قطعه)
- پرینت قبولی

18 مرداد 1397

رشته های مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته موسسه در متن کامل قابل مشاهده می باشد.

اطلاعیه مهم

15 مرداد 1397

مهلت انتخاب رشته  از روز پنج شنبه 15  مرداد ماه  1397  تا پایان روز دوشنبه 23 مرداد ماه 1397 می باشد

12345678910...