اطلاعیه پرداخت شهریه

4 مرداد 1399

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، جهت پرداخت شهریه پس از ورود به پروفایل خود در سایت موسسه، از قسمت مالی مبلغ بدهی خود را مشاهده و سپس از طریق لینک درگاه بانک ملی که در همان بخش مالی دانشجو قابل رویت می باشد  نسبت به پرداخت الکترونیکی شهریه اقدام نمایند.

4 مرداد 1399

به اطلاع اساتید و دانشجویان گرامی میرساند، موسسه تا اطلاع ثانوی تعطیل می باشد. شایان ذکر است، از طریق ایمیل های ذیل می توانید با بخش های مختلف در ارتباط باشید:

m.maghsoudlou@baharan.ac.ir

مالی mali@baharan.ac.ir
فارغ النحصیلان

ghasemi@baharan.ac.ir

اطلاعیه بخش فارغ التحصیلان

29 تیر 1399

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، کلیه امور مربوط به فارغ التحصیلان در روز های یکشنبه و سه شنبه انجام میشود.

17 تیر 1399

به اطلاع دانشجویان گرامی می­ رساند جهت تعیین تکلیف شهریه  برای شرکت در امتحانات ، حداکثر تا تاریخ 99/04/31 اقدام نمایید. شایان ذکر است، پس از مهلت مقرر، حضور در امتحانات میسر نخواهد بود.

31 خرداد 1399

به اطلاع اساتید و دانشجویان گرامی می رساند، برنامه امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 را می توانید از طریق پروفایل خود مشاهده نمایید. ضمنا همراه داشتن ماسک و دستکش در زمان مراجعه به موسسه و همچنین در بازه امتحانات اجباریست.

7 خرداد 1399

به اطلاع دانشجویان گرامی میرساند، با توجه به مشکلات اقتصادی ایجاد شده ناشی از شیوع ویروس کرونا و عدم ایجاد فشار مالی مضاعف جهت پرداخت شهریه بصورت یکجا، خواهشمند است نسبت به پرداخت شهریه طی چند مرحله تا پیش از زمان برگزاری امتحانات اقدام فرمایید. شایان ذکر است در صورت نیاز به مراجعه حضوری جهت انجام امور شهریه، روز های دوشنبه و چهارشنبه به آموزش موسسه مراجعه فرمایید.

7 خرداد 1399

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، امتحانات پایان ترم نیمسال دوم در دهه دوم  مرداد ماه آغاز و تا پایان مرداد ادامه دارد. شایان ذکر است دانشجویان می توانند برنامه امتحانی خود را از ابتدای تیر ماه از طریق پروفایل خود مشاهده نمایند.

برنامه حضور مدیران محترم گروه

24 اردیبهشت 1399

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند جهت مشاهده ساعات حضور مدیران محترم گروه جهت پاسخگویی به متن کامل رجوع کنید.

اطلاعیه پژوهشی

20 اردیبهشت 1399

به اطلاع اساتید و دانشجویان محترم می رساند، دانشگاه گلستان در راستای ایفای نقش علمی و اجتماعی خود در شرایط وقوع ویروس کرونا، در نظر دارد منابع الکترونیکی کتابخانه مرکری و مرکز اسناد دانشگاه (کتاب، مقاله، پایان نامه) از بیش از 200 پایگاه معتبر علمی جهان همچون نبچر، ساینس دایرکت، اسپرینگر، آکسفورد، وایلی و پایگاه دهای مگیران و سیویلیکا را بصورت رایگان در اختیار پژوهشگران استان قرار دهد. پژوهشگران می توانند درخواست خود را به آدرس الکترونیکی Unilib@gu.ac.ir ارسال نمایند.

30 فروردین 1399

دانشجویان گرامی که درس انقلاب اسلامی را با استاد محترم آقای ایزد دارند لطفا شماره خود را حداکثر تا روز سه شنبه دوم اردیبهشت ماه به ایشان اعلام بفرمایند تا برنامه کاری وکلاس مجازی برای آنها برنامه ریزی شود.

شماره تماس;

12345678910...